(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja Vantaalle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa

 

TOIMISTOSIIVOOJAA

 

Minkälainen työ? Kyseessä on vakituinen, osa-aikainen työsuhde. Tässä tehtävässä työskentelet asiakaskohteessamme Vantaalla. Töitä tehdään ma-pe klo 6-12, eli 30 tuntia viikossa. Huolehdit toimistotilojen puhtaudesta, jätteiden lajittelusta ja omalta osaltasi myös kiinteistön energiatehokkuudesta.

Ketä etsimme? Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta halu kyky työskennellä tiimissä ja asiakaspalveluhenkisyys on se mitä arvostamme eniten. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kunnossa. Tehtävä pitää sisällään vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten tehtävä edellyttää riittävää suomen tai englannin kielen taitoa.

Mitä tarjoamme sinulle? L&T:llä sinun on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia esimerkiksi esimiestehtävien parissa. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto sairaanhoitopalveluineen ja kattava sairauskassa. Tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen kautta.

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi heti nettisivujemme kautta, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit lyömään kättä päälle nohevien tekijöiden löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään?  Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.