(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja Vantaalle Aviapolis-alueelle (20)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Etsimme Sodexon palvelukseen Vantaan Aviapolis-alueella sijaitsevaan toimipaikkaamme

TOIMISTOSIIVOOJAA

Siivoojana tehtäviisi kuuluu toimistotilojen ja yleisten tilojen siivoustehtävät toimipaikassamme. Työssäsi käytät siivouskoneita (mm. yhdistelmäkone). Toimit asiakkaamme tiloissa, joten asiakaspalvelu on osana työtäsi.

Lentokentällä työskentely vaatii turvallisuusselvityksen (me hoidamme) ja se edellyttää nuhteetonta taustaa sekä asumista Suomessa viimeiset viisi vuotta.

Odotamme

Sinulla on:
- aikaisempaa työkokemusta tilahuoltotehtävistä ja mielellään myös alaan liittyvä koulutus
- hyvä fyysinen kunto

Suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito on tehtävässä välttämätön. Arvostamme sitä, että olet joustava tiimityöntekijä, jolla on intoa ja halua kehittyä monipuoliseksi osaajaksi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työaika sijoittuu arkisin klo 6.00-18.00 välille, mahdollisuus itse vaikuttaa omaan työaikaan. Palkkaus kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Valituille henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.  Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Niina Messula gsm +358 (0)50 347 8542 tai  niina.messula@sodexo.com 

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi