(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja Vallilaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019

Haluatko jalkasi oven väliin rentoon ja tulevaisuussuuntautuneeseen kiertotalousfirmaan? Tässä on tilaisuutesi: tarvitsemme reilun kuukauden sijaisuuteen 

 

SIIVOOJAA 

 

siistiin sisätyöhön Helsingin Vallilaan Avainasiakkuuskohteeseen. Tehtävänäsi on huolehtia asiakkaan toimitilojen siisteydestä, mutta tärkeä osa työtä on myös asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen aurinkoisella asenteella. Tekisit pääsääntöisesti aamuvuoroa (klo 6-14) jolloin ehdit hyvin omiin puuhiin iltapäiväksi. Työt alkavat niin pian kuin vain sopivan tekijän löydämme ja jatkuvat 05.10.2019 asti. 

 

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja itseohjautuvuutta. Aikaisempi työkokemus siivoustöistä muuallakin kuin kotona on toki plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Muistathan, että hyvin hoidettu sijaisuus voi poikia jatkopaikan myös tuleville kesille tai vaikka opiskelun oheen!

Ilahduta meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian, linjat käyvät jo kuumina. :) Hae paikkaa oheisen linkin kautta!

 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laadithan hakemuksesi nopeasti! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Olemme aktiivisia vaikuttajia myös somessa, käy tsekkaamassa esimerkiksi Instagramissa!