(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja vaihtuviin kohteisiin pääkaupunkiseudulle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle sekä aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä? Etsimme nyt pääkaupunkiseudulle vaihtuviin kohteisiin   TOIMISTOSIIVOOJAA    Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen 37,5h/viikko. Työvuorosi ovat arkisin, mutta työpäiväsi aloitus- ja lopetusajankohta vaihtelee. Tämä työ sopiikin erinomaisesti sinulle joka pidät vaihtelusta ja muuttuvista maisemista. Kaikki kohteet sijaitsevat hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Espoossa ja Helsingissä.
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.     Tehtäväsi?
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa toimistojen tilojen käyttäjien viihtyvyyden.  Työ on ylläpito- ja perussiivousta ja isoimpia tiloja puhdistat yhdistelmäkoneella. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet.    Mitä odotamme sinulta?
Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta alalta ja hyvä siivoussilmä. Työtavoiltasi olet oma-aloitteinen ja tunnollinen. Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen tai englannin kielen taitoa. Lisäksi olet mukava tyyppi ja kanssasi on kiva tehdä töitä.    Kiinnostuitko?
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 28.9.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.   
 
Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Tiina Pohjolainen tiina.pohjolainen@coor.com.   Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).