Toimistosiivooja Technopoliksen Oulun kampuksille
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Etsimme tarvittaessa töihin kutsuttavia toimistosiivoojia Oulun Technopoliksen toimitilakampuksille.


Tässä tehtävässä vastaat toimistoja sekä sosiaali-, ravintola-, aula- ja muiden asiakastilojen ylläpitosiivouksesta Technopoliksen kohteissa Linnanmaalla, Peltolassa, Kontinkankaalla tai ydinkeskustassa. Työvuorosi sijoittuvat arkipäiviin klo 5–13 väliseen aikaan. Työpäivä tehdään pääsääntöisesti yhdessä kohteessa, tehtävä ei edellytä siirtymistä kohteesta toiseen päivän aikana. Työvuoron pituus ja viikkotuntimäärä vaihtelevat, kerrothan hakemuksellasi kuinka paljon työtunteja voit viikossa tehdä. Tämä työsuhde toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.


Tarjoamme sinulle


  • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. Katso esimerkki Lukaksen vauhdikkaasta urapolusta
  • työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
  • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
  • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat
  • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit

 


Sinulta me toivomme


  • reipasta asennetta ja motivaatiota uuden oppimiseen, me perehdytämme sinut tehtävään ja toimintatapoihimme
  • puhtauspalvelualan koulutuksen ja aiemman kokemuksen siivoustyöstä katsomme eduksesi
  • erinomaista palveluasennetta, jonka ansiosta pystyt organisoimaan työtäsi yhdessä asiakkaan henkilökunnan kanssa
  • sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa
  • nuhteetonta taustaa; työsopimuksen edellytyksenä on suppean turvallisuusselvityksen läpäiseminen luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisestiMe, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Siivous on palvelualoistamme suurin. 


Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!


Hae oheisen linkin kautta viimeistään 20.1. Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Muita tarjoamiamme työmahdollisuuksia löydät osoitteesta tyopaikat.iss.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot