(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja (Tampereen keskusta)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2019

Asiakkaamme on tamperelainen monipuolisia ja laadukkaita siivouspalveluita tarjoava yritys. Etsimme heille nyt pikaisella aikataululla aktiivista ja omatoimista

TOIMISTOSIIVOOJAA.

Työ pitää sisällään toimistojen ja yleisten tilojen puhtaanapitoa. Töitä on viitenä päivänä viikossa (maanantain ja perjantain välillä) osa-aikatunneilla. Työt aloitetaan aamuisin klo 6.

Siivottavat kohteet sijaitsevat Tampereen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. 

Etsimämme henkilö on luotettava ja itsenäisestä työstä kiinnostunut tekijä, jolta toivotaan asiakaspalveluhenkisyyttä, tarkkuutta ja sitoutuneisuutta. Aiempi kokemus siivoustöistä ei ole välttämätöntä, sillä työhön saa kattavan perehdytyksen. Työ edellyttää suomenkielisten työskentelyohjeiden ymmärtämistä. 

Asiakkaamme hakee ensisijaisesti pitkäaikaista työntekijää. Työt alkavat vuokratyösuhteena, mutta tässä on hyvälle tekijälle erinomainen mahdollisuus päästä asiakkaamme omille kirjoille vakituiseksi työntekijäksi! Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan.  

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi viipymättä alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n HR-koordinaattori Tiia Hietikolta, p. 044 740 4500.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=186 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.