(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja, Tampereen keskusta, Winclean Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25 000 tarinaa sekä  niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla. 

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme asiakkaallemme Winclean Oy:lle vakituista toimistosiivoojaa Tampereen keskustaan. 

Asiakkaamme tarjoaa sinulle tiimin täyden tuen, nykyaikaiset siivousvälineet, perehdytyksen työtehtäviin ja sekä hyvät puitteet työssä menestymiseen. Saat myös mukavat työkaverit ja tehokkaan työtiimin.

Tärkeintä tässä työssä on, että sinulta löytyy reipasta asiakaspalveluasennetta ja luotettavuutta. Arvostamme aikaisempaa kokemustasi siivousalalta, ripeää ja motivoitunutta työotetta sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset siivoustehtävät Tampereen keskustassa sijaitsevassa toimistokohteessa. Työaika ma-pe klo 14.20–22, 36h/vko. Tuntipalkka kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen.

Työ alkaa heti sopivan työntekijän löydyttyä. Työtarve on jatkuva ja alkaa vuokratyösuhteena Nordic Henkilöstöpalvelujen kautta. Tehtävään valitulla henkilöllä on tulevaisuudessa myös hyvät mahdollisuudet rekrytoitua suoraan Wincleanille.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, jätäthän hakemuksesi meille sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta työtaustastasi, käytettävyydestäsi ja osaamisestasi.  

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Sofia Rosvall, sofia.rosvall@nordic.fi. 

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.