(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Etsimme kiinteistöpalvelualan asiakkaallemme reipasta, luotettavaa ja tarkalla työotteella varustettua 

TOIMISTOSIIVOOJAA

Tampereen keskustan alueelle.

Työtehtävät sisältävät monipuolisia siivoustöitä vaihtelevissa kohteissa. Toivomme hakijalta reipasta työotetta ja hyvää fyysistä kuntoa. Aiempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea arvostamme positiivista asennetta työntekoa kohtaan!

Toivomme hakijalta myös ajokorttia ja autoa/auton käyttömahdollisuutta, sillä kohteita voi olla satunnaisesti myös Pirkkalan suunnalla. 

Vuorot sijoittuvat arkipäiviin ja viikoittainen työaika vaihtelee asiakkaan tarpeen mukaan. Kyseessä on vuokratyösuhde ja työhön perehdytetään viimeistään marraskuun aikana, myös pikaisempi aloitus on sovittavissa. Joulukuun aikana töitä riittää, joten toivomme hakijoilta hyvää käytettävyyttä loppuvuoden osalta. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:n mukainen. 

Reippaalla tekijällä on tässä mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen! Jos olet etsimämme ahkera ja iloinen tekijä, lähetä hakemuksesi osoitteessa www.alenconsulting.fi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä toimistoltamme arkisin klo 8-16, p. 040 572 7731.