Toimistosiivooja, Tampere keskusta, Winclean Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – se palveleva perheyritys

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.  

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä sekä tulemaan osaksi kasvavaa perhettämme!
  

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Winclean Oy:lle reipasta toimistosiivoojaa Tampereen keskustaan.

Vastaat omalta osaltasi laadukkaan siivouksen toteuttamisesta omassa vakituisessa asiakaskohteessasi Tampereen keskustassa. Työ kattaa mielenkiintoisen kohteen viikoittaisen ylläpitosiivouksen. Työvuorot ovat aina maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 16.00- 20.30 (13,5h/vko).


Tärkeintä tässä työssä on, että sinulta löytyy asiakaspalveluasennetta, reippautta ja luotettavuutta, kaiken muun pystymme tarvittaessa sinulle opettamaan. Arvostamme aikaisempaa kokemustasi siivousalalta, ripeää ja motivoitunutta työotetta sekä riittävää suomen kielen taitoa. Kohteeseen pääsee hyvin julkisilla kulkuneuvoilla, joten et välttämättä tarvitse omaa autoa. Hygieniapassi on eduksi.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle työtiimin täyden tuen, nykyaikaiset siivousvälineet, asiallisen perehdytyksen työtehtäviin ja -kohteeseen sekä hyvät puitteet työssä menestymiseen. Työ alkaa mahdollisimman pian. Kyseessä on vakituinen työsuhde. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen 10,88€/h (Palkkaryhmä 2 mukainen).

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Niina Vuoksi puh. 050 411 1878, niina.vuoksi@nordic.fi . Tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä ja työt alkavat 7.12.2020.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1400116
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala, Teollisuus/tuotanto, Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 6.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Niina Vuoksi (niina.vuoksi (a) nordic.fi)
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa