(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja Pitäjänmäkeen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt asiakaspalveluhenkistä TOIMISTOSIIVOOJAA Pitäjänmäkeen Helsinkiin.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous konttori- ja toimisto ympäristössä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työaika sijoittuu tehtäväksi pääasiassa arkisin kello 6-14, mutta sinulta löytyy työaikojen suhteen joustoa tarvittaessa. Edellytämme hakijalta alan koulutusta sekä kokemusta siivoustehtävistä vähintään vuoden ajalta. Erityisesti peruspesutaidon ja monipalveluosaamisen katsomme eduksi. Hyödyt myös voimassa olevasta työturvallisuuskortista sekä B-luokan ajokortista. Lisäksi puhut hyvää suomenkieltä, englannin kielen taito katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 24.6.2018. Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -