(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Etsimme siivousalan asiakasyrityksillemme asiakaspalveluhenkisiä

TOIMISTOSIIVOOJIA

eri mittaisiin työsuhteisiin Pirkanmaan alueelle.


Työnkuva sisältää vaihtelevasti toimitilojen yleistä siivousta ja puhtaanapitoa. Kohteet vaihtelevat toimeksiannosta riippuen. 

Etsimämme henkilöt ovat luotettavia, tarkalla työotteella varustettuja ja itsenäisestä työstä kiinnostuneita tekijöitä. Aiempi kokemus siivoustöistä ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi. Arvostamme erityisesti positiivista asennetta työntekoa kohtaan ja suomenkielisten työskentelyohjeiden ymmärtämistä.

Tarjoamme mukavan työporukan, hyvän perehdytyksen tehtävään ja kiinteistöpalvelualan TES:n mukaisen palkkauksen. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin, ja työtunnit vaihtelevat toimeksiannosta riippuen. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän meille hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi, millä alueella olet valmis työn perässä liikkumaan ja mille aikavälille etsit töitä. 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=436 

Lisätietoja tehtävästä voi kysellä arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n toimistolta, 040 572 7731. 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.