(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja Pasilaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, kuin ehkä kuvittelet. Etsimme uutta

 

Tarvittaessa työhön kutsuttavaa SIIVOOJAA 

 

Helsingin Pasilaan lähellä keskustaa. Työsopimus tehdään tarvittaessa työhön kutsuttavan sopimuksella. Eli käytännössä työskentelet luottopakkina, joka auttaa siellä missä milloinkin tarvitaan paikaten mm. sairas- ja lomapoissaoloja eri kohteissa. Työtä voi tehdä aamupäivisin tai iltaisin arkipäivinä. Aikaisempi työkokemus siivousalalta on plussaa, mutta työ on erittäin itsenäistä, joten motivaatio ja oma-aloitteisuus ovat kokemusta tärkeämpiä. Luotettava pitää toki myös olla, ja kykenevä sietämään muutoksia työviikon aikana. Tässä työssä jokainen päivä on varmasti erilainen! Tehtävä vaatii sujuvan suomen kielen.

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja vastuihisi, sekä luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin. Isona talona meillä on paljon uramahdollisuuksia!

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen! 

 

Hae paikkaa hetimmiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry@lassila-tikanoja.fi (tai esimiehen yhteystiedot ja mahdollinen puhelinaika). Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.