(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja maanantaista lauantaihin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Etsimme nyt osa-aikaista SIIVOOJAA vahvistamaan tiimiämme Vantaalla.  

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous asiakaskohteessamme Vantaankosken juna-aseman lähistöllä. Työsuhde on vakituinen ja työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 11:30-15:30 sekä lauantaiaamuisin klo 7-10. Työtunteja kertyy 23 viikossa.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Valitulta henkilölle tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, jonka lisäksi tehtävä edellyttäävalmiutta luottotietojen tarkistukseen. 

Tarjoamme vakituisen osa-aikatyön esimerkiksi opintojen ohelle sekä ISS Palveluiden loistavat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. 

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 24.5.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -