(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja Länsi-Vantaalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2018

Etsimme reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA Länsi-Vantaalle.


Työssä vastaat asiakkaamme toimistokohteen ylläpitosiivouksesta arkipäivisin. Työaika sijoittuu klo 6-16 väliin. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Tehtävässä eduksi on aikaisempi siivouskokemus sekä alan koulutus. Toivomme sinun suhtautuvan hyvin muutoksiin ja tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Tehtävään valitun luottotiedot tarkistetaan sekä hänelle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteen alkamiselle.  


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.7.2018. Työ alkaa mahdollisimman pian.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -