Toimistosiivooja (Länsi-Tampere)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2021

Asiakkaamme on monipuolisia siivous- ja kiinteistöpalveluita tarjoava yritys. Etsimme heille nyt pikaisella aikataululla reipasta ja tarkalla työotteella varustettua

TOIMISTOSIIVOOJAA

Länsi-Tampereella sijaitsevaan kohteeseen!

Työtehtävät sisältävät teollisuuskiinteistön toimisto- ja kokoustilojen siivoamista viitenä päivänä viikossa. Töitä on arkisin klo 6-11 (30 h/vk), mutta silloin tällöin tarpeen vaatiessa työn voi tehdä myös ilta-aikaan. 

Millaista henkilöä etsimme? Arvostamme erityisesti aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, itsenäistä työotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Etsimämme henkilö on luotettava, tarkka ja haluaa sitoutua työhön pitkäaikaisesti. Työ edellyttää suomen kielen osaamista.

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi viipymättä oheisen linkin kautta! Asiakkaamme tarjoaa sinulle hyvät työvälineet, mukavat työkaverit, hyvän perehdytyksen sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1256 

Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n HR-koordinaattori Tiia Pösöltä, p. 044 740 4504.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot