(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja Kuopioon
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Hei sinä! Oletko puhdistusalan ammattilainen? Etsitkö pitkäaikaista työsuhdetta?  Mahtavaa! Jatka lukemista, saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme nyt asiakkaallemme innostunutta, luotettavaa ja ammattitaitoista SIIVOOJAA julkisiin kohteisiin Kuopion alueelle.

Siivoojana vastaat asiakaskohteiden toimitilojen yleisestä siisteydestä ja puhtaudesta. Tarjoamme mahdollisuuden vakituiseen työhön mukavissa työympäristöissä. Työvuorot sijoittuvat kohteesta riippuen välille ma - pe, työt alkavat klo 06, kestäen n. 5-7 h/pvä.
Työt alkavat 20. heinäkuuta.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla alan koulutus ja/tai kokemusta siivoustehtävistä vähintään vuoden ajalta. Sinulla on kyky omaksua ja vastaanottaa uusia työtehtäviä ja noudattaa annettuja ohjeistuksia. Työskentelet itsenäisesti, palvelualttiisti ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme pitkäaikaista ja vakaata työsuhdetta Kuopion keskustan tuntumissa sijaitsevissa kohteissa sekä luotettavan ja hyvän työnantajan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää ripeästi oheisen linkin kautta. Mainitse myös hakemuksessasi mikä työaika sopisi sinun elämäntilanteeseesi parhaiten. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Mikäli sinulla heräsi vielä kysyttävää, voit tiedustella lisää 

Sara Vepsäläiseltä p. 045 78817711 / sara.vepsalainen@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Personalhuset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/

 

Personalhuset – Hyvää työtä.