(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja, kokoaikainen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!  
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Etsimme nyt asiakaspalveluhenkistä TOIMISTOSIIVOOJAA/MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ tiimiimme Helsingin Vallilaan  

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Tehtävässä vastaat pääasiassa asiakaskohteemme siivouksesta toimisto- ja ravintolatilaympäristössä, mutta satunnaisesti avustat myös muissa henkilöstöravintolan töissä ja postituksen puolella. Työskentelet osana ammattitaitoista tiimiämme tärkeässä roolissa asiakasrajapinnassa. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva kokoaikainen tehtävä, jossa työt sijoittuvat tehtäväksi arkisin klo 6–14 välillä. 

Siivousalan työkokemus katsotaan eduksesi, mutta huomioimme myös muiden alojen työkokemuksen varsinkin asiakaspalvelualoilta. Olet kuitenkin suorittanut toimitila- tai laitoshuoltajan koulutuksen. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Jos et hätkähdä aikaisia aamuherätyksiä, tartut ennakkoluulottomasti uusiin tehtäviin, tulet toimeen työkavereiden ja asiakkaiden kanssa sekä olet vielä hyväntuulinen asiakaspalvelija, voit olla etsimämme henkilö! 

ISS:llä saat mukavan palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Voit myös edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 21.10.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -