(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja Keilaniemeen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä  SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Espoon Keilaniemeen.

Työtehtävässä vastaat oman alueesi ylläpitosiivouksesta toimistoympäristössä. Työsuhde on vakituinen ja työaika sijoittuu tehtäväksi arki-iltaisin kello 14-23. Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta siivoustyöstä sekä suomen kielen taitoa. Työssäsi tarvitset hyvää siivousilmää ja vastuuntoista otetta työhön. Työn fyysisyyden vuoksi tarvitsee hyvää peruskuntoa.  

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne ja siksi edellytämmekin kaikilta työntekijöiltämme iloista ja asiakkaan tarpeet huomioivaa asiakaspalveluasennetta. ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. 

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.5.2018. Tehtävään valitulle tehdään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työssä aloittamiselle. 


ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ - ISS on savuton työpaikka -