(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja Kallioon
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

Etsitkö liikkuvaa työtä, jossa asiakaskohtaamiset ovat osana arkea? Meillä on nyt mukava työtehtävä avoinna reippaalle tekijälle. Etsimme nimittäin

 

TOIMISTOSIIVOOJAA HELSINKIIN

 

tarkemmin Kallioon, hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Tässä tehtävässä huolehdit asiakkaamme toimisto- ja sosiaalitilojen siivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella, jämptisti ja luotettavasti. Vastuullasi on tilojen imurointi, moppaus, pölyjen pyyhintä ja tiskikoneen käyttö. Mukavana lisänä teet päivittäin myös lyhyen 30 min tuurauksen aulapalvelussa sillä aikaan, kun kollegasi on tauolla. Työvuorot sijoittuvat aikaiseen aamuun klo. 6.00-12.00. Mikäli on kiinnostusta kokoaikaiselle työlle, tämä voi olla mahdollista tulevaisuudessa. Palkkaus määräytyy tehtävässä kiinteistöpalvelualan TES PL 2 mukaan. Työ alkaa 4.1.2021.

 

Mitä tehtäviisi kuuluu ja mitä odotamme sinulta?

Sinulle ei ole tärkeää se mitä teet; vaan miten sen teet ja millaisella panoksella. Kiertotalouden lähettiläänä pidät hyvää huolta asiakkaamme toimitilojen puhtaudesta ja viihtyvyydestä reippaalla palveluasenteella. Aikaisempi siivouskokemus on plussaa, mutta eniten arvostamme innokasta asennetta uuden oppimiseen ja motivaatiota tehdä siivoustyötä. Tärkeä osa työtä on asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen, joten sujuva suomen kielen osaaminen on ehdoton edellytys. Mikäli englanti taittuu myös niin mahtavaa, sillä se on eduksesi! Aulapalvelun tuurauksissa vastuullesi kuuluu avainten luovutus asiakkaille, sekä asiakkaiden vastaanotto ja ohjaaminen. Aulatehtävissä saatat myös työskennellä tietokoneilla, joten olethan myös perus ATK-taidot omaava tai vähintään utelias oppija.

 

Tarjoamme valmentajaksesi tsemppaavan esimiehen ja ison yrityksen osaavat huoltojoukot. Huolto nimittäin tässä joukkueessa pelaa: työterveyshoito on meillä jo valmiiksi hyvä, mutta päälle tulee vielä mahdollisuus liittyä sairauskassan jäseneksi. Työnantajana haluamme, että työntekijämme voivat hyvin myös työn ulkopuolella. Kaikille työntekijöille avoimet henkilökuntakerhomme välittävät mm. kulttuuri- ja liikuntaseteleitä ja leffalippuja jäsenilleen. Lisäksi henkilökuntamme nauttii edullisista hyvinvointipalveluista, kuten hieronnoista ja muista terveyspalveluista.

 

Kuulostiko tämä sinun tulevalta työpaikalta? Hienoa, toimi siinä tapauksessa nopeasti, sillä käymme sopivia ehdokkaita läpi hakuaikana! Pääset jättämään hakemuksesi oheisen linkin kautta!

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Pääset lukemaan siitä lisää tämän linkin takaa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo 

 

Mikäli sinulle jäi jotain kysymyksiä mieleen, osoitathan ne osoitteeseen rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis jätä hakemustasi sähköpostitse.