(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja iltavuoroon Vallilaan Helsinkiin
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020
Onko sinulla silmää erinomaiselle asiakaspalvelulle ja puhtaudelle?  Lue lisää, sillä etsimme nyt asiakkaamme pääkonttorille   TOIMISTOSIIVOOJAA   jolla on erityisesti hygieniasiivouksen osaamista.    Mitä tarjoamme sinulle?
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työvuorosi ovat arki-iltaisin kello 15-23. Työpaikka sijaitsee erittäin hyvien kulkuyhteyksien varrella.  Palkkaus tehtävässä on Kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.
Pääset osaksi isompaa asiakkaan pääkonttorin arjen sujumisesta huolehtivaa tiimiä. Työtehtäviisi kuuluu huolehtia erityisesti hygieniasiivouksen tehtäviä.   Mitä odotamme sinulta?
 Tämä homma sopii puhtaanapidon ammattilaiselle, jolla on kokemuksen kautta silmää erilaisten pintojen ja tilojen puhdistamiseen. Etsimme nyt erityisesti hygieniasiivouksen taitajaa. Toivomme, että sinulla on työturvallisuuskortti.
Lisäksi toivomme, että olet mukava työkaveri ja kanssasi on hyvä työskennellä.   Kiinnostuitko?
Kuulostiko tämä sinun työpaikaltasi? Täytä hakemus nettisivuillamme 22.9. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Raija Peltomaa 040 5517259  arkisin klo 8.00-10.00.   Coor on mukana Vastuullinen työnantaja- kamapanjassa.   Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).