(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja iltatyöhön
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018

Etsimme nyt reippaalla ja joustavalla asenteella varustettua SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Jyväskylän keskustaan.

Etsimme tiimiimme siivoojaa kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä huolehdit toimiston ylläpitosiivouksesta maanantaista perjantaihin iltavuoroissa kello 14-22.30 välillä.

Toivomme, että sinulla on vähintään vuoden työkokemus siivoustyöstä ja alankoulutus katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää suomen kielen taitoa ja perus IT-osaamista. Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten hyvä peruskunto on edellytys työssä suoriutumiselle. Valituille henkilöille tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsopimukselle.

Haluatko työskennellä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi.  Hakuaikaa on 14.11.2018 saakka. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tästä linkistä pääset lukemaan enemmän ISS palvelujen siivouspalveluista.

ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on lähes 8 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa.  www.iss.fi, www.issworld.com, https://www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

– ISS on savuton työpaikka –