(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja Helsinkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Etsitkö vakituista osa-aikatyötä erinomaisten liikenneyhteyksien varrelta? Tässä se on, hakusessa on nyt 

 

TOIMISTOSIIVOOJA HELSINKIIN

 

Ruskeasuon / Pikku Huopalahden alueelle. Tehtäväsi on huolehtia toimistotilojen, aulatilojen, wc:iden, portaikkojen ja sosiaalitilojen siisteydestä reippaalla asiakaspalveluasenteella. Työsuhde on vakituinen ja työtunteja kertyy viikossa 27,5. 

 

Aikaisempi kokemus siivoustyöstä ja puhtausalan koulutus luetaan eduksesi, jos sellaisia takataskusta löytyy. Toimistosiivous on kuitenkin helpoimmasta päästä siivoustöitä ja pystyt oppimaan sen meillä alusta alkaen, jos oma asenteesi on työtä pelkäämätön, oppimishaluinen ja aikaansaava. Muita toimistosiivoojan tarvitsemia ominaisuuksia ovat aurinkoiset asiakaspalvelutaidot, valmius tehdä fyysistä työtä ja tiimityötaidot.

 

Tarjoamme sinulle ison talon kaikki edut oman urapolun rakentamisesta aina henkilökuntakerhoihin, leffalippuihin, kuntosalialennuksiin ja kulttuuriseteleihin saakka. Työntekijöidemme käytössä on myös sairauskassa, eli työterveyshuoltomme on huomattavasti lakisääteistä kattavampi. Kannustamme myös työntekijöitämme kouluttautumaan työn ohella!

 

Kiinnostuitko? Älä aikaile, vaan hae viipymättä paikkaa oheisen linkin kautta!

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua meihin työnantajana osoitteessa www. lt.fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.