(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja Helsingin keskustaan
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle sekä aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä? Etsimme nyt Helsinkiin   TOIMISTOSIIVOOJAA    Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle vakituisen ja osa-aikaisen  työsuhteen 22,5h/viikko. Työvuorosi ovat arkiaamuisin kello 5.30 - 10.00.   Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.     Tehtäväsi?
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa toimistojen tilojen käyttäjien viihtyvyyden.  Työ on ylläpito- ja perussiivousta.Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet.    Mitä odotamme sinulta?
Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta alalta ja hyvä siivoussilmä. Työtavoiltasi olet oma-aloitteinen ja tunnollinen. Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen tai englannin kielen taitoa. Lisäksi olet mukava tyyppi ja kanssasi on kiva tehdä töitä.    Kiinnostuitko?
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 5.11.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.   
 
Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Tiina Pohjolainen tiina.pohjolainen@coor.com.
  Voirt käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).