(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja Helsingin Kamppiin
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Haetko erityisesti arkityötä? Etsimme nyt Helsingin ydinkeskustaan Kamppiin   SIIVOOJAA   Mitä työpäiviisi kuuluu ja mitä odotamme sinulta? Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa käyttäjien viihtyvyyden siivoamalla toimisto- sosiaali- ja porrastiloja. Työ on vahvasti myös asiakaspalvelua, sillä tilojen käyttäjät ovat paikalla työpäiviesi ajan. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja –laitteet, joten aikaa ja hermoja ei kulu väärillä työvälineillä työskentelyyn. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivousalalta ja kokemusta yhdistelmäkoneen käytöstä.  Kokemuksesi kautta tiedät kuinka huoltaa ja käsitellä erilaisia pintoja ja tiloja. Tehtävässä tarvitset suomen tai englannin kielen taitoa. Lisäksi toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja kanssasi on kiva tehdä töitä.   Mitä tarjoamme sinulle?
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen 37,5h/viikko ja työvuorot ovat arkisin kello 6-14. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian.   Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.     Kiinnostuitko?  
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 29.11.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake. 
 
Palveluesimies Susanna Avelin vastaa mielellään kysymyksiisi työtehtävästä. Susannan tavoitat keskiviikkona 20.11. kello 10-12 numerosta 010 234 2281. Muina aikoina tiedustelut sähköpostitse susanna.avelin@coor.com.    Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin  ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).