(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja Helsingin Arabiaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.9.2020
Etsimme nyt ammattitaitoista ja asiakaspalveluhenkistä TOIMISTOSIIVOOJAA Helsingin Arabiaan. 

ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Business, IT & HQ -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Keskeinen osa tarjoamaamme tämän yksikön asiakkuussegmenteissä ovat työpaikkapalvelumme, ISS Sunny Monday >> [LINKKI: https://www.fi.issworld.com/palvelumme-service/tyopaikkapalvelut] Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä paikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.

Työtehtäviisi kuuluu asiakaskohteemme ylläpitosiivous toimistoympäristössä. Työ on kokopäiväinen ja työaika arkisin klo 6-20 välillä. Työssä menestyäksesi toivomme, että sinulta löytyy aiempaa kokemusta siivoustyöstä ja alan koulutus katsotaan eduksesi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, sekä itsenäistä työotetta ja aurinkoista palveluasennetta. Tulet tarvitsemaan myös hyvää suomen tai englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. 

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. ISS Palvelut tukee henkilöstönsä hyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriedulla. 

Kiinnostuitko? Kerro meille siitä täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 29.9.2020. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian, sopivan tekijän löydyttyä.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -