(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja, Four FM (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Four FM tarjoaa yrityksille ja yhteisöille edullisia ja räätälöityjä siivous- ja kiinteistöpalveluita taatuin tuloksin ympäri Pohjoismaita. Yksi yrityksen ydinarvoista on avoimuus, mikä viittaa myös heidän liiketoimintamallinsa läpinäkyvyyteen. Palveluita kehitetään jatkuvasti, jolloin hinnat pysyvät kilpailukykyisinä ja asiakkaat tyytyväisinä. Four FM elää mottonsa mukaisesti: paras luokassaan. Lue lisää: www.fourfm.com.

Etsimme heille nyt

TOIMISTOSIIVOOJAA

Tampereen keskustan ja Ylöjärven väliselle alueelle.

Työ pitää sisällään toimistojen ja yleisten tilojen puhtaanapitoa, senkä jonkin verran teollisuustilojen siivousta. Töitä on maanantaista perjantaihin 30-37,5 h/vk alkaen aikaisintaan klo 5.30.

Siivottavat kohteet sijaitsevat Tampereen keskustassa, Länsi-Tampereella sekä Ylöjärvellä ja oma auto on välttämätön kohteiden välillä siirtymiseen.

Etsimämme henkilö on luotettava ja erityisesti  itsenäisestä työstä kiinnostunut tekijä, jolta toivotaan asiakaspalveluhenkisyyttä, tarkkuutta ja sitoutuneisuutta. Aiempi kokemus siivoustöistä ei ole välttämätöntä, sillä työhön saa kattavan perehdytyksen. Työ edellyttää suomenkielisten työskentelyohjeiden ymmärtämistä. 

Asiakkaamme hakee ensisijaisesti pitkäaikaista työntekijää. Työt alkavat vuokratyösuhteena, mutta tässä on hyvälle tekijälle erinomainen mahdollisuus päästä asiakkaamme omille kirjoille vakituiseksi työntekijäksi! Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan.  

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi viipymättä oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n HR-koordinaattori Tiia Hietikolta, p. 044 740 4500.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=349


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.