(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja Etelä-Helsinkiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2019
Etsimme nyt TOIMISTOSIIVOOJAA Katajanokalle Helsinkiin. 

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta toimistoympäristössä. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 7.30-16 välillä. Työsuhde on määräaikainen vuoden 2019 loppuun ja kokoaikainen. 

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Työturvallisuuskortin katsomme eduksesi. Tehtävään valitulle tullaan tekemään turvallisuuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle.

Tarjoamme kokoaikaisen ja vakituisen työn siistissä ympäristössä. ISS Palvelut tukee henkilökuntansa hyvinvointia muun muassa kulttuuri- ja liikuntaedulla.

Hae tehtävään osoitteessa www.iss.fi, viimeistään 19.6.2019. 

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -