(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja Espoon Leppävaaraan
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Haetko erityisesti arkityötä? Etsimme nyt Leppävaaraan
 
SIIVOOJAA
  
Mitä työpäiviisi kuuluu ja mitä odotamme sinulta
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa käyttäjien viihtyvyyden siivoamalla toimistotiloja. Työ on vahvasti myös asiakaspalvelua, sillä tilojen käyttäjät ovat paikalla työpäiviesi ajan. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja –laitteet, joten aikaa ja hermoja ei kulu väärillä työvälineillä työskentelyyn. Edellytämme, että sinulla on laitoshuoltajan tutkinto tai aikaisempaa siivouskokemusta.  Kokemuksesi kautta tiedät kuinka huoltaa ja käsitellä erilaisia pintoja ja tiloja. Tehtävässä tarvitset suomen kielen tai englannin kielen taitoa. Lisäksi toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja kanssasi on kiva tehdä töitä.
 
Miksi kannattaa tulla töihin Coorille  
Pääset osaksi isompaa tiimiä ja vaikka työ onkin itsenäistä kaverilta saa tarvittaessa apua. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen 37,5h/viikko ja työvuorot ovat arkisin kello 6-14. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Leppävaarassa pääsee kätevästi myös julkisella liikenteellä. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä elokuussa.
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.     Kiinnostuitko?
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 22.8.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.    Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Tiina Pohjolainen tiina.pohjolainen@coor.com.