(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivooja Espoon Keilarantaan
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019
OOnko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Espoon Keilarantaan reipasta
 
TOIMISTOSIIVOOJAA
 
Työsuhde on luonteeltaan toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen (37,5h/viikko) työvuorojen ollessa arkisin kello 15-23. Tämä työ sopiikin erinomaisesti iltavirkulle henkilölle. Työpaikka sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella.Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ja työotteessasi näkyy iloinen tekemisen meininki. Odotamme että sinulla on hyvä suomen tai englannin kielen taito.
 
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa käyttäjien viihtyvyyden siivoamalla toimistotiloja. Kokemuksesi kautta tiedät kuinka huoltaa ja käsitellä erilaisia pintoja ja tiloja. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet.
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.  
 
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 20.10.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake. 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Tiina Pohjolainen, tiina.pohjolainen@coor.com