(Poistunut julkaisusta)

Toimistosiivojia Helsingin Pasilaan
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Haemme Pasilassa sijaitseviin asiakaskohteisiimme reippaita ja omatoimisia
 
TOIMISTOSIIVOOJIA
 
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen arkityö työvuorojen ollessa ma-pe kello 6-14. Odottelemme jo innolla uusia työkavereitamme  ja toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pian.
 
Tämä tehtävä on siinäkin mielessä mainio, että pääset osaksi iloista ja tekevää porukkaa. Vaikka työ onkin itsenäistä tarvittaessa kaverilta saa aina apua. Pääset osaksi työyhteisöä, jossa panostamme hyvään työilmapiiriin ja työssä viihtymiseen. Tarjoamme henkilöstöllemme erilaisia koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Meille on tärkeää, että viihdyt työssäsi ja voimme tarjota sinulle miellyttävän ja turvallisen työympäristön. 
 
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa käyttäjien viihtyvyyden siivoamalla kaikkia toimiston tiloja. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet. 
 
Tehtävään valittavalla henkilöillä tulee olla vähintään kahden vuoden kokemus siivouksesta ja hyvä suomen kielen taito. Toivomme myös, että olet mukava tyyppi ja kanssasi on kiva tehdä töitä.
 
Kuulostaako tämä sinulle passelilta työpaikalta? Hae tehtävään heti, jos innostuit työpaikasta iloisessa porukasamme, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Viimeinen hakupäivä on kuitenkin  22.9.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Nina Yli-Seppälä nina.yli-seppala@coor.com.