(Poistunut julkaisusta)

Toimistosihteeri/taloushallinnon osaaja
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018

Avagro Oy on Laitilassa toimiva maa- ja puutarhatalouden erikoiskoneiden ja –laitteiden maahantuontiin, valmistukseen ja myyntiin erikoistunut yritys. Se on perustettu vuonna 1990. Päätuoteryhmiämme ovat sadetus- ja kastelulaitteet, vihannesten-, marjojen- ja perunanviljelykoneet sekä nestelannoitteet. Tavarantoimittajamme sijaitsevat useassa Euroopan maassa kuten Italiassa, Espanjassa ja Benelux-maissa, sekä Israelissa ja Intiassa. Kaikki ne edustavat oman alansa ehdotonta kärkeä. Työntekijämäärämme on 8 ja liikevaihtomme n. 2,5 milj. €. Toimintamme on kannattavaa ja se on viimeisten vuosien aikana jatkuvasti laajentunut. Haluamme olla kustannustehokas ja asiantunteva, asiakkaitaan hyvin palveleva yritys.

Lisätietoa yrityksestä www.avagro.fi

 

Haemme nyt Avagrolle Toimistosihteeriä/taloushallinnon osaajaa

Vastaat työssäsi myynti- ja ostolaskuista, palkanmaksusta, vuosittain toistuvien ostopalvelujen kilpailuttamisesta sekä puhelinvaihteen hoitamisesta. Toimintojen sujuvuus ja edelleen kehittäminen ovat myös merkittävä osa tehtäviäsi. Olet taloushallinnon moniosaaja ja opit helposti eri talousohjelmat. Tarvitset päivittäisessä työssäsi hyvää Englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa. Sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään ohjelmistotoimittajan kanssa yrityksen raportointia.

 

Sinulta odotamme positiivista asennetta ja asiakaspalvelukykyä. Kokemusta vastaavista tehtävistä ja riittävää koulutusta taloushallinnosta. Tiimihenkisyys on tärkeässä osassa työtä, jotta tarvittaessa pystyt auttamaan myyntitiimiämme.

Yllämainitun lisäksi tehtäviä ovat:

  • Myynti- ja ostolaskujen tiliöinti
  • Myyntireskontran hoito ja perintä
  • Palkanlaskenta ja palkkakirjanpito
  • Vuosi-ilmoitukset
  • EU-tuonnin ilmoitukset
  • EU:n ulkopuolelta tuonnin hoito huolitsijoita käyttäen
  • Kuljetustilausten tekeminen tuontikuljetuksissa

 

Me Avagro Oy:ssä pidämme hyvää huolta työntekijöistämme ja tarjoamme nykyaikaiset työkalut käyttöösi. Lisäksi työterveyshuoltomme tarjoaa laadukasta ja lakisääteistä työterveyshuoltoa työntekijöillemme.

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:  

Rekrytointia hoitaa Smile Henkilöstöpalvelut

Jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä tai osoitteeseen jyrki.vuoriaho@smilepalvelut.fi
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Lisätietoa tehtävästä antaa Smile Henkilöstöpalvelut/Jyrki Vuoriaho puh: 050 555 5425 arkisin kello 14-17.

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoivomuksesi 5.8.2018 mennessä.

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.