(Poistunut julkaisusta)

Toimistosihteeri/palkanlaskija - Oulu
Samat Nordic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019
Samat Nordic Oy on johtava nestemäisten kemikaalien kokonaislogistiikkapalveluja tarjoava yritys Suomen, pohjois-Ruotsin ja Venäjän alueella. Yhtiön pääasiallisina asiakkaina ovat kemianteollisuuden ja sekä välillisesti että suoraan metsäteollisuuden sekä muun kemiallisia tuotteita käyttävän teollisuuden yritykset toiminta-alueella.
Etsimme asiakkaallemme Samat Nordic Oy:lle Ouluun toimistosihteeriä, joka toimii myös palkanlaskennan tehtävissä. Määräaikaisen työsuhteen kesto on noin kuusi kuukautta, mutta tehtävässä voi olla mahdollisuus pitempiaikaiseen jatkoon. Työ alkaa kesäkuussa 2019.

Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu ja matkavarauksista vastaaminen sekä muut yleiset toimistotehtävät. Lisäksi työhösi kuuluu henkilöiden tunti- ja kuukausipalkkojen laskeminen ja normaalista palkkahallinnon raportoinnista huolehtiminen.  

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on jo jonkun verran kokemusta taloushallinnon tehtävistä sekä soveltuva koulutus. Sinulla on hyvät IT-taidot ja omaksut 
nopeasti uusia järjestelmiä. Työssäsi olet tarkka, huolellinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Palkanlaskennan konkari sinun ei tarvitse olla, koska sinut opastetaan ja perehdytetään työhön.

Toivomme sinulta tiimityötaitoja sekä reipasta asennetta. Suomen kielen lisäksi pystyt kommunikoimaan myös englannin kielellä. Viihdyt rutiininomaisessa työssä, mutta et säikähdä uuden oppimista. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja pysyt rauhallisena kiireessä. Lisäksi toivomme sinun olevan joustava ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu toimelias tekijä, joka viihtyy ajoittain hyvinkin nopeatempoisessa toimintaympäristössä, hoitaen useita asioita samanaikaisesti.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän ja mahdollisuuden kehittyä taloushallinnon tehtävissä. Lisäksi tarjoamme hyvät työtilat ja erinomaiset työskentelyvälineet sekä mukavan työtäsi tukevan työyhteisön.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 030 6090 641 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 17.5. klo 14.30-15.30 ja 23.5. klo 10-11 välisenä aikana. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 29.5.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi