(Poistunut julkaisusta)

Toimistosihteerin vuorotteluvapaan sijainen
Helsingin Konservatorio

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Haemme 1.8.2019–31.1.2020 väliseksi ajaksi

toimistosihteerin vuorotteluvapaan sijaista

Toimistosihteerin tehtävänkuvaan kuuluu mm. puhelinvaihteen hoitamista, opiskelijoiden ja opettajien neuvontaa, soitinlainatoimintaa, kansainvälisissä ja matka-asioissa avustamista sekä yleistä toimistotyötä. Toimistosihteeri tarvitsee työssään musiikkialan koulutuksen tuntemusta, hyvää IT-osaamista ja riittävää kielitaitoa (englanti, ruotsi). Toimistosihteerin viikkotyöaika on 36 h 15 min (ma–pe klo 8.30–16.15 sisältäen päivittäisen 30 min ruokatauon).

Toivomme Sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja halua vaikuttaa eloisassa oppilaitosmaailmassa. Tarjoamme erinomaisen työympäristön ja monipuolisen tehtävän kannustavassa työilmapiirissä. Henkilökunnan työterveyspalvelut on järjestetty Mehiläinen Oy:ssä.

Valittavan henkilön tulee täyttää vuorotteluvapaalain 9§ mukaiset sijaiskriteerit. Työntekijän valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lääkärintodistuksen ja rikostaustaotteen (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Lähetä palkkatoivomuksen ja ansioluettelon sisältävä kirjallinen hakemus 29.5.2019 mennessä osoitteeseen harri.pellikka@konservatorio.fi. Lisätietoja antaa virka-aikaan hallintojohtaja Harri Pellikka puh. 050 564 3488.