(Poistunut julkaisusta)

TOIMISTOSIHTEERIN TYÖSUHDE
Espoon seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

ESPOON SEURAKUNTIEN PALVELUKESKUKSEN
hautatoimistossa on haettavana

TOIMISTOSIHTEERIN TYÖSUHDE

Espoon seurakuntien palvelukeskus hakee hautatoimistoon määräaikaista toimistosihteeriä 31.5.2022 asti. Hautatoimisto huolehtii hautauksiin ja hautojen hoitoon liittyvistä järjestelyistä. Työtehtävään kuuluu myös hautakirjanpito sekä muita palvelukeskuksen toimistotehtäviä. Huomattava osa työstä on asiakaspalvelua suomen ja ruotsin kielellä.

Toimistosihteerin pätevyysvaatimuksena on vähintään soveltuva ammatillinen tutkinto tai alan käytännön kokemus.

Työ edellyttää oma-aloitteisuutta, huolellisuutta sekä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.
Arvostamme monipuolista toimisto-ohjelmien osaamista ja ruotsin kielen taitoa. Työsuhteeseen valittavan on oltava ev.lut. kirkon jäsen.

Työsuhde kuuluu vaativuusryhmään 402 ja sen palkkaus on 2126 - 2363 euroa/kk työkokemuksesta riippuen. Työsuhteessa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Tehtävän aloitusajankohta on 1.2.2021 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukseen on liitettävä ansioluettelo/CV.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintopäällikkö Sari Anetjärvi p. 040 5888 317 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@evl.fi. Lisätietoja Espoon seurakuntayhtymästä löydät: http://www.espoonseurakunnat.fi

Tehtävää haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake KirkkoHR palvelussa http://www.espoonseurakunnat.fi/web/nyt/tyopaikat - Kirkon työpaikkatori. Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään 20.1.2021 klo 23:59.