(Poistunut julkaisusta)

Toimistosihteerin työsuhde
Espoon seurakuntayhtymä, Palvelukeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2020

Espoon seurakuntien palvelukeskus hakee varauspalveluihin toimistosihteeriä. Varauspalvelut vastaa kirkollisten toimitusten varaamisesta. Työtehtäviin kuuluu myös muita palvelukeskuksen toimistotehtäviä. Huomattava osa työstä on asiakaspalvelua suomeksi ja ruotsiksi.

Toimistosihteerin pätevyysvaatimuksena on vähintään soveltuva ammatillinen tutkinto tai alan käytännön kokemus.

Tehtävän hoitaminen suomen kielen taidon lisäksi erinomaista ruotsin kielen taitoa ja monipuolista toimisto-ohjelmien osaamista. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, huolellinen sekä yhteistyö-, ihmissuhde- ja asiakaspalvelutaitoinen. Perehdytämme tehtävien hoitamiseen, joten kiinnostus uuden oppimiseen on tarpeen. Työsuhteeseen valittavan on oltava ev.lut. kirkon jäsen.

Työsuhde kuuluu vaativuusryhmään 402 ja sen palkkaus on 2051-2288 euroa/kk työkokemuksesta riippuen. Työsuhde täytetään sopimuksen mukaan ja siinä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo/CV.

Lisätietoja työtehtävästä antaa toimistoesimies Susanne Nyholm p. 050 363 6707 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@evl.fi

Tehtävää haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake KirkkoHR palvelussa https://www.espoonseurakunnat.fi/info-ja-asiointi/tyopaikat Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään 26.4.2020 klo 23:59.