(Poistunut julkaisusta)

Toimistosihteeriharjoittelija, Ympäristökeskus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Toimistosihteeriharjoittelija, Ympäristökeskus

Työavain 4-144-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 01.01.2020 (päättyy 31.05.2020)
Hakuaika päättyy 01.11.2019 kello 15:45
Ympäristökeskus , Tekniikantie 15 02150 Espoo
Tekninen ja ympäristötoimi, Ympäristökeskus
Ympäristö ja terveydensuojelu

Tehtävän kuvaus: Työtehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse, keskuksen kokousjärjestelyt ja -kahvitukset, matka- ja tapahtumajärjestelyissä avustaminen, ympäristölautakunnan kokouksiin liittyvät esivalmistelut, toimistotarviketilausten ja postituksen hoitaminen sekä toimiston yleiset avustavat työt. Huolehdit myös toimivan työympäristön viihtyisyydestä ja järjestyksestä. Toimit vakituisen toimistosihteerin työparina. Tarjoamme mielekkään ja monipuolisen työtehtävän osana kasvavaa kaupunkia ja hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen harjoittelun aikana.


Kelpoisuusvaatimus: Opintoja soveltuvaa ammattikorkeakoulu-, opisto- tai koulutasoista tutkintoa varten. Tehtävä soveltuu hyvin loppuvaiheen opiskelijalle.

Tehtävässä edellytetään omatoimisuutta, järjestelmällisyyttä, huolellisuutta, tarkkuutta, järjestelykykyä ja tietoteknisiä taitoja. Lisäksi edellytämme palveluhenkisyyttä sekä hyviä asiakaspalvelu-, viestintä- ja vuorovaikutusvalmiuksia. Tehtävä edellyttää erinomaista suomen, hyvää englannin sekä tyydyttävää ruotsin suullista ja kirjallista taitoa.

Arvostamme kiinnostusta ympäristöasioihin sekä kokemusta asiakaspalvelusta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 1300,00 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min/vko, liukuva työaika


Ympäristökeskus on 30 asiantuntijan monialainen työyhteisö, jonka tehtäviin kuuluu sekä viranomais- että tutkimus- ja selvitystehtäviä ympäristövalvonnassa, ympäristön- ja luonnonsuojelussa, maankäytössä, ilmansuojelussa, ilmastotyössä, ympäristökasvatuksessa ja -tiedotuksessa. Keskus on osa Espoon teknistä ja ympäristötoimea, jossa teemme tiivistä yhteistyötä mm. kaupunkisuunnittelukeskuksen ja kaupunkitekniikan keskuksen kanssa. Lisäksi toimimme useissa pääkaupunkiseudun yhteistyöryhmissä ja -hankkeissa. Tekninen ja ympäristötoimi luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset. Espoo on yli 280 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalipun ja liikunta- ja kulttuuriedun. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Ympäristöjohtaja Tarja Söderman
0503309767
tarja.soderman@espoo.fi

Toimistosihteeri Maija Laaksonen
0981624842
maija.k.laaksonen@espoo.fi