(Poistunut julkaisusta)

Toimistosihteeri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Tehtävän kuvaus

Tässä rekrytoinnissa kokeillaan anonyymiä rekrytointia. Työhakemus täytetään normaalisti. Lisätietoa anonyymistä rekrytoinnista osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi/anonyymirekrytointi

Haemme Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimen keskitettyyn toimistopalveluun (toimisto 6) toimistosihteeriä vakituiseen tehtävään 16.11.2020 lukien tai sopimuksen mukaan.
Toimistosihteeri antaa palveluja etelän palvelualueen eteläiseen kotihoitoyksikköön.

Tehtävä sisältää monipuolisia toimistotöitä, kuten talous- ja yleishallinnon tehtäviä sekä henkilöstöhallintoon liittyviä tehtäviä, kuten sähköisten järjestelmien käyttöoikeuksien ja tunnusten ylläpitämistä ja päivittämistä, ostolaskujen käsittelyä ja tilausten tekemistä. Myös kokoussihteerinä toimimista on jonkin verran. Maksusitoumusten valmistelu kuuluu myös osana toimistosihteerin tehtäviin.

Tehtävässä käytettävät ohjelmat ovat Ms Office-ohjelmat, Pegasos, Bosti, Valtti, M2 Blue, eTaika, Effector, Megusoft, P2P.

Kelpoisuusehto:

Soveltuva korkeakoulututkinto (esim. tradenomi) tai vastaava aikaisempi opistotasoinen tutkinto tai soveltuva ammatillinen tutkinto, esim. merkonomi tai muu soveltuva koulutus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Lisäksi edellytämme:

Itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, hyvää paineensieto- ja organisointikykyä ja halua oppia uutta. Tehtävä edellyttää hyvää asiakaspalveluasennetta, joustavuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Lisäksi edellytämme hyvää tietoteknistä osaamista.

Luemme eduksi:
Kokemuksen talous-, henkilöstö- ja yleishallinnon toimistotehtävistä ja sosiaali- ja terveystoimialan tuntemuksen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Rekrytointikonsultti Jaana Aura, jaana.aura@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi