(Poistunut julkaisusta)

Toimistosihteeri
Maanpuolustuskoulutus MPK

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Toimistosihteeri työskentelee Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) keskustoimistolla Töölössä. Hän vastaa keskustoimiston toimistopalveluista, asiakirjahallinnosta ja materiaalikirjanpidosta.

Toimistosihteerin keskeisimpiä tehtäviä ovat:

  • asiakirjahallinnosta ja materiaalikirjanpidosta vastaaminen
  • erilaisten tilaisuuksien käytännön järjestelyt
  • palkitsemisten ja huomionosoitusten valmistelut

Toimistosihteerin tehtävässä menestyminen vaatii myönteisen palveluasenteen lisäksi joustavuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, luovaa ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta sekä halua kehittää toimintaa.

Tehtävään sopiva pohjakoulutus on soveltuva toimistoalan tutkinto, esim. ammattikorkeakoulututkinto (tradenomi) tms. Eduksi katsotaan julkishallinnon tuntemus, aiempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä, erinomaiset tietotekniset taidot, asiakirjahallinto- ja arkisto-osaaminen sekä hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Hakijalta edellytetään hyvää suomen kielen ja vähintään tyydyttävää ruotsin kielen taitoa.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, ja tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Hakija voi esittää palkkatoivomuksen osaamisensa ja kokemuksensa mukaisesti.

Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (perusmuotoinen turvallisuusselvitys, turvallisuusselvityslaki 19 §).

Hakemukset pyydetään lähettämään 6.3. mennessä osoitteeseen mika.peltoniemi@mpk.fi. Hakemus kannattaa kuitenkin lähettää pian, sillä soveltuvia henkilöitä aletaan haastatella jo hakuajan ollessa käynnissä.

Lisätietoja
Mika Peltoniemi
Hallintopäällikkö
p. 041 545 3432
mika.peltoniemi@mpk.fi