(Poistunut julkaisusta)

Toimistosihteeri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Tehtävän kuvaus

Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan keskitetyt toimistopalvelut (Toimisto 6) hakee toimistosihteeriä vakinaiseen työsuhteeseen 10.2.2020 alkaen. Toimistosihteeri antaa palvelua idän palvelualueelle kaakkoiseen kotihoitoyksiköön.

Tehtävä sisältää monipuolisia toimistotöitä, kuten talous- ja yleishallinnon sekä henkilöstöhallintoon liittyviä tehtäviä, ostolaskujen käsittelyä, tilausten tekemistä ja kokoussihteerinä toimimista. Myös kotihoidon asiakkaiden maksusitoumuksiin liittyvät tehtävät ovat osa sihteerin työtä.
Tehtävässä käytettävät ohjelmat ovat Ms Office -ohjelmat, Pegasos, Bosti, Valtti tilausjärjestelmä, M2 Blue, eTaika, Psop, Megusoft ja Bip.

Kelpoisuusehto:
Soveltuva korkeakoulututkinto (esim. tradenomi) tai vastaava aikaisempi opistotasoinen tutkinto tai soveltuva ammatillinen tutkinto, esim. merkonomi tai muu soveltuva koulutus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme: hyvää tietoteknistä osaamista, itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, hyvää paineensieto- ja organisointikykyä ja halua oppia uutta. Tehtävä edellyttää hyvää asiakaspalveluasennetta, joustavuutta sekä hyvä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Luemme eduksi: kokemuksen talous-, henkilöstö- ja yleishallinnon toimistotehtävistä, sosiaali- ja terveystoimialan tuntemuksen sekä tuntemusta ja kokemusta kotihoidon tehtäväalueelta.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Toimistopalveluesimies Mirja Heikkinen, p. 040 768 4042