(Poistunut julkaisusta)

Toimistosihteeri
Porvoon seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Toimistosihteerin työtehtävät sisältävät asiakaspalvelua puhelimitse, kasvotusten ja sähköpostitse. Työtehtävät liittyvät pääosin hautaustoimen hallintoon, kuten hautojen hoitoon, lunastuksiin ja rekisteröintiin. Hautaukset, niihin kuuluva laskutus ja seuranta sekä muita yleisiä toimistotöitä kuuluu myös toimistosihteerin tehtäviin.
Toivomme sinulta aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja toimistotyöstä sekä ennen kaikkea positiivista palveluasennetta. Sinulla on hyvät IT-taidot ja opit uusia järjestelmiä helposti.
Toimistosihteerin viran kelpoisuusehtoina on soveltuva ammatillinen koulutus tai työkokemus vastaavista tehtävistä. Virkaan valittavalta vaaditaan toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja toisen koimaisen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
Valittavan henkilön tulee olla ev.lut seurakunnan konfirmoitu jäsen. Hakijalta edellytetään mahdolliseen soveltuvuustestiin osallistumista. Viran täytössä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa ja valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.
Viran palkkaus määräytyy Kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukaan ja sijoittuu vaativuusryhmään 403.
Hakuaika on 25.11.-22.12.2019 ja haku tapahtuu sähköisen hakujärjestelmämme kautta.
Mikäli kaipaat lisätietoja, voit olla yhteydessä meihin:
henkilöstöpäällikkö Karl-Johan Wickström puh. 040 684 4088, karl-johan.wickstrom@evl.fi
talouspäällikkö Siv Nyqvist, puh. 0400 476 271, siv.nyqvist@evl.fi

Porvoon seurakuntayhtymän yhteinen kirkkoneuvosto
21.11.2019