(Poistunut julkaisusta)

Toimistosihteeri
Aacon Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019
Aacon Oy
Aacon Oy on voimakkaasti kasvava ohjelmistoyritys Kouvolassa. Yritys tarjoaa tehokkaita ratkaisuja työajanseurantaan, TES-tulkintaan, matkalaskuihin ja lomasuunnitteluun. Kellokortti.fi -palvelulla on jo 800 asiakasta ja 25 000 käyttäjää ympäri Suomea.
Toimenkuva
Haemme nyt Aacon Oy:lle perhevapaan sijaiseksi myynnillistä

TOIMISTOSIHTEERIÄ

Tehtäviisi kuuluu mm.
- puhelinvaihteen hoito
- asiakastukeen tuleviin yhteydenottoihin vastaaminen puhelimitse ja sähköpostilla
- kirjanpidon avustavat tehtävät ja laskutus
- ohjelmistotestaukseen osallistuminen
- yleiset toimistotyöt

Sinulle asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi ja positiivinen asenteesi kuuluu jo puhelinvaihteessa. Työ on monipuolista, useita tehtäviä samanaikaisesti, joten työssä menestyminen edellyttää pitkäjänteisyyttä ja priorisointitaitoja.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta kaupallista koulutusta (tradenomi) ja kokemusta vastaavista myynnillisistä asiakaspalvelutehtävistä. Olet ulospäinsuuntautunut iloinen persoona, toimiston monitaituri ja innokas oppimaan uutta. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomen kieltä sekä käytät harjaantuneesti tietotekniikkaa.

Arvostamme oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta tehtävien hoitoon. Et epäröi kysyä apua epäselvissä tilanteissa, mutta osaat selvittää haasteita myös itsenäisesti. Olet työssäsi tarkka ja pidät asiat järjestyksessä. Toimintamme on asiakaslähtöistä ja arvostamme hyviä työyhteisö- sekä tiimityöskentelytaitoja, joten toivomme sinun täyttävän myös nämä odotuksemme.
Muut tiedot
Työ alkaa tammikuun puolen välin paikkeilla ja sen kesto on aluksi arviolta yksi vuosi. Tarjoamme mielenkiintoisen työn mukavan rennossa työyhteisössä ja mahdollisuuden oman osaamisesi monipuolistamiseen.

Rekrytoinnista vastaa ja lisätietoja antaa VMP Group Kouvola / Kirsi Lantta, puh. 050 414 6369. Hae tehtävään lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 28.11.2019 mennessä os. kirsi.lantta@vmp.fi.
Kesto
arviolta yksi vuosi
Lisätietoja
Kirsi Lantta, Kirsi.Lantta@vmp.fi, 050 414 6369
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.11.2019 mennessä.