(Poistunut julkaisusta)

Toimistosihteeri
Espoon seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2019

Espoon seurakuntien palvelukeskus hakee hautatoimistoon toimistosihteeriä. Hautatoimisto huolehtii hautauksiin ja hautojen hoitoon liittyvistä järjestelyistä. Työtehtävään kuuluu myös hautakirjanpito sekä muita palvelukeskuksen toimistotehtäviä. Huomattava osa työstä on asiakaspalvelua suomeksi ja ruotsiksi.

Toimistosihteerin pätevyysvaatimuksena on vähintään soveltuva ammatillinen tutkinto tai alan käytännön kokemus.

Tehtävä edellyttää suomen kielen taidon lisäksi erinomaista ruotsin kielen taitoa ja monipuolista toimisto-ohjelmien osaamista. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, huolellinen sekä yhteistyö-, ihmissuhde- ja asiakaspalvelutaitoinen. Perehdytämme tehtävien hoitamiseen, joten kiinnostus uuden oppimiseen on tarpeen. Työsuhteeseen valittavan on oltava ev.lut. kirkon jäsen.

Työsuhde kuuluu vaativuusryhmään 402 ja sen palkkaus on 2094 - 2408 euroa/kk työkokemuksesta riippuen. Työsuhteessa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Tarjoamme mahdollisuuden työsuhdeasuntoon. Tehtävän aloitusajankohta on 1.11.2019 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo/CV.

Lisätietoja työtehtävästä antaa toimistoesimies Susanne Nyholm p. 050 363 6707 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@evl.fi.
Tehtävää haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake KirkkoHR palvelussa https://www.espoonseurakunnat.fi/info-ja-asiointi/tyopaikat

Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään 22.9.2019 klo 23:59.