(Poistunut julkaisusta)

Toimistosihteeri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme toimistosihteeriä toimeentulotuen maksatukseen vakinaiseen toimeen Pohjoisen ja Lännen toimeentulotuen maksatukseen Malmin virastotaloon. Tehtävä täytetään 1.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työtehtävään kuuluu täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotukipäätösten toimeenpano sekä välitystiliasiakkaiden varojen hoitaminen. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä sosiaalialan ammattilaisten kanssa.

Asiakaspalvelu on tärkeä osa toimistosihteerin työtä. Monipuoliset asiakaspalvelutehtävät muodostuvat puhelinpalvelusta sekä toimistolla asioivien toimeentulotuki- ja välitystiliasiakkaiden palvelemisesta. Lisäksi toimistosihteeri tekee koti- ja laitoskäyntejä yhdessä sosiaalialan ammattilaisten kanssa.

Tehtävässä edelleytetään itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, organisointikykyä, asiakaspalveluasennetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme kaupungin hyvät henkilöstöedut. Katso lisää kohdasta linkki lisätietoihin tai kopioi selaimeen osoite, https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/mita-tarjoamme/

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Soveltuva korkeakoulututkinto (esim. tradenomi) tai vastaava aikaisempi opistotasoinen tutkinto tai soveltuva ammatillinen tutkinto, esim. merkonomi tai muu soveltuva koulutus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan tuntemuksen.