(Poistunut julkaisusta)

Toimistosihteeri
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019
Toimenkuva
Sinä toimistoalan ammattilainen, nyt tarjolla työpaikka, jossa pääset mukaan mielenkiintoiseen verkkokauppayritykseen. Haemme asiakasyrityksellemme Lappeenrantaan reskontran hoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työhön kuuluu oleellisena osana myös alustava kirjanpito.

Päivittäisiin työtehtäviin kuuluvat mm.

- Ostolaskujen manuaalinen käsittely
- Ostolaskujen automaattinen käsittely (verkkolaskut)
- Alustava ostolaskujen tiliöinti
- Kuukausittaisten raporttien laadinta
- Myyntireskontran maksukirjaukset
- Käteiskassan hoito
- Kirjepostin käsittely
Odotamme sinulta
Yrityksen asiakkaista suuri osa on ulkomaalaisia, joten työssäsi sinun tulee puhua ja kirjoittaa sujuvaa englantia sujuvan suomenkielen ohella. Tässä tehtävässä onnistuminen vaatii aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä tarkkuutta, pitkäjänteisyyttä ja tiimityöskentelytaitoja. Pidät rutiininomaisesta työstä, jossa pääset itse vaikuttamaan työn organisoimiseen.
Koulutus ja työkokemus
Sinulla on esimerkiksi tradenomin tai merkonomin tutkinto ja työkokemusta vastaavista tehtävistä.
Muut tiedot
Tarjolla on monipuolinen ja mielenkiintoinen toimenkuva sekä mahdollisuus oman ammattitaidon ja tehtäväkentän kehittämiseen. Työyhteisö on kehittyvä ja kasvava retkeilyalan verkkokauppayritys ja toimistosihteeri on osa asiakaslähtöistä ja asiantuntevaa tiimiä. Työyhteisö on nuorekas ja siellä vallitsee hyvä yhteishenki.

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostuksesi ko. työpaikkaa kohtaan. Ilmoita myös palkkatoiveesi.
Kesto
vakituinen
Lisätietoja
Merja Teitto, Merja.Teitto@vmp.fi, 040 307 5601
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 27.05.2019 mennessä.