(Poistunut julkaisusta)

Toimistosihteeri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme toimistosihteeriä vakinaiseen tehtävään 3.6.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan huolehtimaan monipuolisista työtehtävistä toimistopalvelujen toimistossa 2, joka antaa hallinnollisia sihteeripalveluja perhe- ja sosiaalipalvelujen lastensuojelun yksiköille.

Lastensuojelun yksiköitä palvelevassa pientiimissä työskentelee entuudestaan kolme vakituista toimistosihteeriä. Nyt haemme vielä yhtä osaajaa ja hallinnollisesta toimistosihteerin työtehtävästä kiinnostunutta henkilöä täydentämään pientiimiämme. Pientiimin päivittäisenä työvälineenä toimii muun muassa jaettu sähköposti, johon sisäinen asiakas pääsääntöisesti lähettää erilaisia toimeksiantoja.

Työtehtävä sisältää hallinnollisia toimistotöitä kuten talous-, henkilöstö- ja yleishallinnollisia tehtäviä, mm. tilausten ja ostolaskujen käsittelyä, virka- ja työsopimusten valmistelussa avustamista, sähköisten järjestelmien oikeuksien ja tunnuksien ylläpitoa ja päivittämistä.

Pääasialliset käytössämme olevat käyttöjärjestelmät ovat mm. AHJO, Baswaren tuoteperheeseen kuuluvat BIP ja KOSTI, eHijat, eTaika, eRekry, HR-työpöytä, iStore-tilausjärjestelmä, Microsoft Office ohjelmat.

Jätä hakemus osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Soveltuva korkeakoulututkinto (esim. tradenomi) tai vastaava aikaisempi opistotasoinen tutkinto tai soveltuva ammatillinen tutkinto, esim. merkonomi tai muu soveltuva koulutus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan tuntemuksen sekä kokemuksen talous-, henkilöstö- ja yleishallinnon toimistotehtävistä sekä hyvää tietoteknistä osaamista.