(Poistunut julkaisusta)

Toimistosihteeri
Naistenkartano Ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019
Naistenkartano Ry
Naistenkartano ry:n toiminnan pääpaino on naisten elämänhallinnan tukemisessa ja varhaisvaiheen riippuvuuksien ennaltaehkäisemisessä. Yhdistys järjestää erilaisia naiseuteen liittyviä koulutus-, luento- ja yleisötilaisuuksia yksityishenkilöille ja alalla työskenteleville. Yhdistyksen tehtävänä on myös tiedottamalla, vaikuttamalla ja kouluttamalla korostaa naisnäkökulmaa riippuvuuksien muodostumisen ennaltaehkäisyssä, lieventämisessä ja hoidossa. Lisäksi yhdistyksellä on nykyään palveluja myös internetissä kuten keskustelupalsta, NOVAT-verkkokursseja sekä nettiauttamispalvelu.
Toimenkuva
Haemme nyt Helsinkiin OSA-AIKAISTA TOIMISTOSIHTEERIÄ

Tehtävä sisältää asiakaspalvelua ja tilaisuuksien järjestelyä sekä monipuolisia toimistotehtäviä kuten laskutusta, tilastojen ja rekisterien ylläpitoa, kokousvalmisteluja, materiaalitilausten vastaanottoa ja käsittelyä, sekä toimistotarviketilausten tekemistä.
Odotamme sinulta
Etsimme tehtävään yhteistyökykyistä, joustavaa ja huolellista toimistotyöntekijää, jolla on jo toimisto/asiakaspalvelutehtävistä kokemusta. Käytät sujuvasti MS Office –ohjelmia ja hallitset myös webpropol-kyselytyökalun käytön. Eduksi katsomme myös muun ATK-osaamisen. Olet asiakaspalveluhenkinen, vastuuntuntoinen ja osaat toimia itsenäisesti.
Koulutus ja työkokemus
Tehtävä soveltuu opintojen oheen ja toivomme hakijalta pohjakoulutuksena sosionomin opintoja/tutkintoa yhdistettynä käynnissä oleviin jatko-opintoihin esimerkiksi sosiaali/kasvatus/käyttäytymistieteellisiltä aloilta (sosiaalipolitiikka, sosiaalityö, sosiaalipsykologia, aikuiskasvatustiede jne.)

Eduksi kokemus sosiaalialalta tai järjestötyöstä sekä tiedotuksesta.

Tehtävä sopii parhaiten opintojaan tekevälle opiskelijalle, vuorot on joustavasti sovittavissa.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle määräaikaisen työsuhteen monipuolisten työtehtävien parissa. Työtä on noin kolmena päivänä viikossa (n. 15-25h/vk), poikkeuksellisesti joskus iltaisin ja viikonloppuisin. Työ sopii mainiosti esim. opiskelijalle, sillä työajat ovat sovittavissa ennakkoon. Työ alkaa sopimuksen mukaan alkuvuodesta.

Toivomme pidempiaikaiseen työsuhteeseen sitoutumista ja halua oppia ja kehittyä.


Hae paikkaa www.vmp.fi .

Lisätietoja antaa HR-asiantuntija Tiina Sandell arkisin klo 9-13.
Kesto
3-6kk
Lisätietoja
Tiina Sandell, tiina.sandell@vmp.fi, 040 307 5109
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.01.2019 mennessä.