(Poistunut julkaisusta)

Toimistosihteeri
Karkkilan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2018

TOIMISTOSIHTEERI

Karkkilan seurakunta hakee toimistosihteeriä vakituiseen työsuhteeseen 4.2.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Seurakunnassamme on noin 6100 jäsentä ja työyhteisössämme 17 työntekijää.

Työtehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu, talous- ja henkilöstöhallintoon (kirkonpalvelukeskuksen edellyttämät ja seurakunnan sisäiset kirjanpitoon, palkanlaskentaan ja hallintoon) liittyvät tehtävät, jäsenrekisterin ylläpitoon ja rekisteröintiin liittyvät tehtävät sekä arkistonhoito. Toimistosihteerin tehtävät muodostuvat pääosin taloustoimiston tehtävistä mutta myös osittain kirkkoherranviraston tehtävistä. Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään soveltuva kaupallinen tutkinto (merkonomi/tradenomi) ja ammatillinen osaaminen sekä alan useamman vuoden työkokemus. Tehtävän hoitaminen edellyttää tarkkuutta ja huolellisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä halua oppia uutta.

Palkkaus perustuu kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmään 403. Työsuhteessa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Hakuaika päättyy 14.1.2019 klo 12. Hakemuksen ansioluetteloineen pyydämme lähettämään osoitteeseen Karkkilan seurakunta, Huhdintie 9, 03600 Karkkila. Kuoreen merkintä ’Toimistosihteeri’. Hakemukset voi toimittaa myös sähköpostitse: marja.lahdekorpi(at)evl.fi. 

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, joka pidetään keskiviikkona 16.1.2019. Päätös toimistosihteerin valinnasta tehdään kirkkoneuvoston kokouksessa keskiviikkona 23.1.2019. Ennen valinnan vahvistamista toimistosihteerin tulee esittää työterveyslääkärin kirjoittama lääkärintodistus työkelpoisuudestaan.