(Poistunut julkaisusta)

Toimistosihteeri
Maatilan lihakauppa Makuliha Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018
Maatilan lihakauppa Makuliha Oy
Makuliha tunnetaan käsityönä valmistetuista erikoismakkaroista, leikkeleistä ja muista lihaisista herkuista. Kaikki tuotteemme kehitetään, maistetaan ja valmistetaan maatilallamme Tammelan Kärsäkujalla. Makuliha aloitti toimintansa vuonna 1991 ja työllistää tällä hetkellä noin 40 työntekijää. Makuliha on alusta alkaen halunnut tarjota herkkusuille mahtavia makuelämyksiä ja iloista asiakaspalvelua – Maukasta elämää!
Toimenkuva
HALUAISITKO SINÄ KUULUA MAKULIHAN AMMATTILAISTEN ILOISEEN PORUKKAAN? JOUKKOOMME HAETAAN NYT TOIMISTOSIHTEERIÄ.

Tässä työssä pääset toteuttamaan osaamistasi monipuolisissa toimistotöissä. Päivittäiset työtehtävät koostuvat taloushallinnon tehtävistä toimiston arkiaskareisiin, sekä ajoittain myös myynnin avustaviin tehtäviin. Ostolaskujen kirjaus, myyntilaskutus sekä puhelinmyynti eivät tuota sinulle ongelmia, ja olet numerotarkka osaaja paineenkin alla.
Odotamme sinulta
Meille tärkeintä on, että olet vaihtuviin tilanteisiin mukautumiskykyinen kaupallisen koulutuksen omaava asiakaspalvelija. Tiimipelaajana pystyt tarvittaessa joustamaan ja sisäistämään uutta tietoa nopeastikin.
Muut tiedot
Työaika: 30h/viikko. Etsimme pitkäaikaista työntekijää, joka sitoutuu meihin ja haluaa olla osana tiimiämme!

Kun nyt haluat liittyä työporukkaamme, laita hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla osoitteeseen forssa@vmp.fi 19.11.2018 mennessä. Rekrytointiprosessin hoitaa VMP Forssa, mutta työsopimus tehdään suoraan Makuliha Oy:n kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Isabella Sillstén-Olufuwa p. 050 582 4422 (arkisin klo 9-15).
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Isabella Sillstén-Olufuwa, forssa@vmp.fi, 050 582 4422
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 19.11.2018 mennessä.