(Poistunut julkaisusta)

Toimistosihteeri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme toimistosihteeriä etelän palvelualueen johtajan sihteerin tehtäviin 1.10. alkaen tai sopimuksen mukaan. Työ on vakinainen 1.1.2019 alkaen ja sitä ennen paikka täytetään vuosilomasijaisuutena.

Työtehtävät sisältävät mm. pöytäkirjapäätösten valmistelua, pöytäkirjan koontia ja otekäsittelyn sekä muistutusten, kantelujen ja lausuntopyyntöjen käsittelyä Ahjossa sekä Ahjo-tukihenkilönä toimimista. Tehtäviin kuuluu lisäksi ostolaskujen käsittelyä, hankintaehdotusten ja toimeksiantojen valmistelua, virka- ja työsopimusten valmistelua, kokoussihteerinä toimimista sekä talous-, henkilöstö- ja yleishallinnon tehtäviä. Kokousten ja muiden tilaisuuksien järjestäminen on myös osa työnkuvaa.

Tehtävään kuuluu olennaisena osana erilaisten sähköisten oikeuksien ja tunnusten hankintaa, ylläpitoa ja päivittämistä sekä ohjelmien yhdyshenkilönä toimimista.

Pääasiallisesti käytössämme olevat käyttöjärjestelmät ja ohjelmat ovat AHJO, Baswaren tuoteperheeseen kuuluvat BIP (BIPmonitor ja ServiceNow- asiakasportaali) ja KOSTI, Microsoft Office -ohjelmat, eHijat, eRekry, eTaika, HR-työpöytä, iStore-tilausjärjestelmä sekä M2 Blue.

Jos sinusta tuntuu että olet etsimämme henkilö, käythän jättämässä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Soveltuva korkeakoulututkinto (esim. tradenomi) tai vastaava aikaisempi opistotasoinen tutkinto tai soveltuva ammatillinen tutkinto, esim. merkonomi tai muu soveltuva koulutus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


kokemuksen talous-, henkilöstö- ja yleishallinnon toimistotehtävistä sekä sosiaali- ja terveystoimialan organisaation tuntemuksen.