(Poistunut julkaisusta)

Toimistosihteeri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme toimistosihteeriä vakituiseen tehtävään 18.9.2018 alkaen.

Työhön kuuluvat toimistosihteerin monipuoliset tehtävät toimistopalvelujen toimistossa 2, joka antaa hallinnollisia sihteeripalveluja perhe- ja sosiaalipalvelujen neuvola- ja perhetyön sekä perheiden erityispalvelujen yksiköille.

Työtehtävä sisältää monipuolisia toimistotöitä, kuten talous-, henkilöstö- ja yleishallinnollisia tehtäviä, osto- ja myyntilaskujen käsittelyä, virka- ja työsopimusten valmistelussa avustamista, sähköisten järjestelmien oikeuksien ja tunnusten ylläpitoa ja päivittämistä sekä kokoussihteerinä toimimista.

Pääasiallisesti käytössämme olevat käyttöjärjestelmät ja ohjelmat ovat Ahjo, ATJ, Baswaren tuoteperheeseen kuuluvat BIP ja KOSTI, eHijat, eTaika, eRekry, iStore-tilausjärjestelmä, HR-työpöytä, Microsoft Office -ohjelmat, M2 Blue, Navitas, Pegasos ja WebLab.

Jätä työhakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Soveltuva korkeakoulututkinto (esim. tradenomi) tai vastaava aikaisempi opistotasoinen tutkinto tai soveltuva ammatillinen tutkinto (esim. merkonomi) tai muu soveltuva koulutus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksi


Tehtävässä edellytetään itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, paineensieto- ja organisointikykyä ja kykyä työskennellä tiimimäisesti sekä halua oppia uutta.